Macclesfield Kitchen Extension

Lucy and Pete asked us to extend their already lovely family home in Macclesfield to a space that was both practical and a brilliant space for entertaining and everyday family life. We kept the original kitchen in place and opened up the back wall to step down into a contemporary dining and relaxing area. The room if flooded with natural light  even on a gloomy day thanks to the skylights and bifold doors that were part of the design. As this is a practical space for family life, there is also a utility area and downstairs toilet tucked away. This space is now the main focal point to the house were everyone congregates and socialises.macclesfield-16macclesfield-17macclesfield-15 macclesfield-12 macclesfield-13 macclesfield-14 macclesfield-11 macclesfield-7 macclesfield-8 macclesfield-9 macclesfield-10 macclesfield-6 macclesfield-5 macclesfield-4 macclesfield-3 macclesfield builder cheshire macclesfield-2

Contact Us Today For a Free Quote